Eix comercial

Ens unim amb eixospass

Com sabeu des del Club de Futbol Fabra i Coats creiem molt fermament que fer comunitat, i construir una gran família amb els nostres infants i joves i els pares i mares associats és també una prioritat. El fair play, els valors humans i d’equip són pilars de la formació que des dels monitors i monitores i tot el club mirem de projectar.

Cara al curs vinent, volem donar una nova passa en aquesta direcció. Així, volem fer més estrets els vincles entre el nostre club i el comerç de Sant Andreu, per mitjà de l’Eix Comercial de Sant Andreu. Una entitat també molt arrelada i amb vocació compartida de fer comunitat.

Aquesta col·laboració concreta entre el nostre club i l’Eix Comercial de Sant Andreu, tindria lloc a través de l’eina digital Eixospass, www.eixospass.barcelona. Un aparador del comerç de barri de la ciutat i del districte.

Ens agradaria impulsar una família amb tota la nostra comunitat de pares, mares perquè poguéssim beneficiar-nos de les ofertes i promocions del comerç de Sant Andreu que es publiquen a Eixospass. A més, l’Eix Comercial de Sant Andreu per mitjà de l’eina digital eixospass ens obsequiarà a tots els socis i sòcies del Club Esportiu Fabra i Coats participar de manera gratuïta, en sortejos exclusius per tota la família del Fabra i Coats i avantatges del comerç de Sant Andreu.

El nostre projecte és posar en marxa aquesta nou espai, amb el tràmit d’inscripció de la propera temporada, ja veureu que hi inclourem un apartat perquè atorgueu el vostre consentiment per formar part d’Eixospass , de manera, totalment gratuïta.

Finalment, desitjar-vos un magnífic final de temporada, amb els vostres fills i filles.

Per a tots  nosaltres, Junta, direcció i monitors i monitores, és una autèntica sort formar part del club i tenir-vos com a comunitat.Vosaltres, els infants, nois i noies, l’esport, els valors, la responsabilitat social i passar-nos-ho bé junts, són els autèntics sentits i motors del nostre club.

Normativa:

En formalitzar la inscripció pasareu a formar part de manera gratuïta, si doneu el vostre Consentiment, del Club CE Fabra i Coats a eixospass.
Eixospass és un aparador on el comerç associat als eixos comercials de Barcelona Comerç mostra la seva activitat i ofereix informació i promocions als usuaris registrats. També permet accedir a la informació de les activitats que duen a terme els eixos comercials per a la dinamització dels barris. Com a membre del Club CE Fabra i Coats, a més, podreu gaudir de sortejos i ofertes exclusives dels comerços associats a Eixospass.

Com funciona?

Per registrar-vos com a usuaris a eixospass només necessitem un número de mòbil, una adreça de correu electrònic i el vostre codi postal. Eixospass us donaran d’alta i rebreu un correu electrònic per verificar que l’adreça és correcte i amb un link per crear la contrasenya. Amb el número de mòbil, que és l’usuari, i la contrasenya ja podreu accedir al vostre compte a www.eixospass.barcelona i començar a aprofitar tots els avantatges.
Donat que volem ser molt curosos i que tingueu tota la tranquil·litat del món, confirmar-vos que eixospass es regeix en tot moment pel RGPD (Reglament General de Protecció de Dades (UE) 2016/679 i per la LOPDGDD (Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de dades Personals i Garantia dels Drets Digitals), en relació al tractament de les vostres dades. Per tant, només farem servir les vostres dades per realitzar el registre a eixospass